Ingrediënten
- 1/2 banaan
- 300 ml water
- 1 koffielepel honing
Utensils
Steelpan
Bereidingswijze
-
5 minsVoorbereiding
-
5 minsKooktijd
-
10 minsTotale bereidingstijd
-
Pel de banaan en snij ze in schijfjes.
-
Laat de schijfjes banaan ongeveer 2 min koken in een pan.
-
Laat de banaan uitlekken. Schik de schijfjes op een dessertbord.
-
Overgiet ze met honing en serveer ze lauw.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.