- ½ ananas
- 50 g pure/dark chocolade om te koken
- 2 kiwi’s
- 1 kleine mango
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 70 ml ananassap
Steelpan
-
15 minsVoorbereiding
-
15 minsTotale bereidingstijd
-
Schil en snijd het fruit: snijd de ananas in dunne plakjes en de mango en kiwi’s in kleine stukjes. Schik op 4 borden.
-
Smelt de chocolade met de kaneel en vruchtensap in een steelpan op een laag vuur en mix dit door elkaar.
-
Smeer de borden in met de kruidige chocoladesaus. Dien direct op.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.