- Deeg voor een zandtaartbodem (kant- en klaar of zelfgemaakt)
- 300 g frambozen
- 250 g rode bessen
- 2 appels
- 150 g bruine basterdsuiker
- Slagroom
Oven, Ovenschaal, Steelpan
-
35 minsVoorbereiding
-
15 minsKooktijd
-
50 minsTotale bereidingstijd
-
Verwarm de oven voor op 200°C.
-
Bekleed de schaal met het deeg zonder het vetvrije papier te verwijderen. Bak volgens de instructies.
-
Was de frambozen. Schil en snipper de appels. Sudder de rode bessen, appels en bruine suiker in een pan voor ongeveer 15 minuten.
-
Bedek de bodem van de taart met de rode bessen en appelcompote. Laat het 15 minuten afkoelen en voeg de frambozen toe.
-
Serveer het snel met slagroom.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.