- 15 g ham
- 25 g vermicelli
- 100 g worteltjes
- 3 kl koolzaadolie**
-
5 minsVoorbereiding
-
5 minsKooktijd
-
10 minsTotale bereidingstijd
-
Laat de pasta ongeveer 5 min zacht koken in niet-gezouten water.
-
Stoom* of kook de groetjes. Voeg de laatste 2 min de vermicelli en de in kleine stukjes gesneden ham toe.
-
Voeg de olie toe.
-
Mix alles tot een glasse massa. Controleer zeker de temperatuur alvorens je de vereiding aan je kindje geeft.
* Door te stomen behouden de groenten meer viraminen en mineralen.
** Je kan hier variatie in brengen door verschillende soorten vetstof af te wisselen.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.