Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken
Deel dit Recept
X

spinazie met verse geitenkaas

Zwangerschap

Spinazie met verse geitenkaas

DifficultyGemakkelijk

Serves4

Time preparation0mn

Time cooking0mn

Ingrediënten
  • 1 zakje (130 g) jonge spinazie
  • 2 aardappelen (200 g)
  • 1 blokje MAGGI Kippenbouillon
  • 1 ui
  • 800 ml water
  • 800 g verse geitenkaas
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Peper
Gereedschap

Koekenpan

Bereidingswijze

1. Schil en was de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Pel en snipper de ui.

2. Roerbak in een pan met hete olie de ui op laag vuur gedurende 3 minuten. Voeg de spinazie toe en bak 2 minuten al roerend.

3. Voeg de aardappelen, het bouillonblokje en water toe. Breng op smaak met peper. Dek af en laat 15 minuten sudderen op een laag vuur.

4. Voeg de geitenkaas in klein gesneden stukjes toe. Meng de inhoud van de pan tot een crème. Breng op smaak indien nodig. Giet in glazen of mokken. Garneer met een kleine lepel geitenkaas en serveer direct.

Word lid van de Nestlé Baby&Me Club

Gemoedsrust voor ouders is maar één klik verwijderd

  • Opleidingsprogramma, artikels en recepten
  • Praktische interactieve tools
  • Informatie per leeftijd
  • Exclusieve cadeaus
  • Kortingsbonnen en staaltjes
  • Gepersonaliseerde nieuwsbrieven
  • Consumentendienst
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me