Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Zoeken
Nog geen lid? Registreer hier
Deel dit Recept
X

spinazie met verse geitenkaas

Zwangerschap

Spinazie met verse geitenkaas

MoeilijkheidsgraadGemakkelijk

Porties4

Voorbereidingstijd0mn

Kooktijd0mn

Ingrediënten
  • 1 zakje (130 g) jonge spinazie
  • 2 aardappelen (200 g)
  • 1 blokje MAGGI Kippenbouillon
  • 1 ui
  • 800 ml water
  • 800 g verse geitenkaas
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Peper
Gereedschap

Koekenpan

Bereidingswijze

1. Schil en was de aardappelen en snijd ze in kleine blokjes. Pel en snipper de ui.

2. Roerbak in een pan met hete olie de ui op laag vuur gedurende 3 minuten. Voeg de spinazie toe en bak 2 minuten al roerend.

3. Voeg de aardappelen, het bouillonblokje en water toe. Breng op smaak met peper. Dek af en laat 15 minuten sudderen op een laag vuur.

4. Voeg de geitenkaas in klein gesneden stukjes toe. Meng de inhoud van de pan tot een crème. Breng op smaak indien nodig. Giet in glazen of mokken. Garneer met een kleine lepel geitenkaas en serveer direct.

Word lid van de Nestlé Baby Club

Ontdek nieuwe recepten , probeer gratis producten uit en maak gebruik van praktische tools.

  • Ontvang producten en samples
  • Bespaar op je aankopen !
  • Geniet van handige interactieve tools
  • Geniet van tientallen originele menu's en recepten

Registreer!