Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken

Deel dit Onderwerp Pagina
X

Eerste hapjes

Je kindje is klaar voor de eerste hapjes. Wat kun je allemaal geven op deze leeftijd?

Eerste hapjes

<p>Het eerste hapje is een hele belevenis. Wanneer je begint met de eerste hapjes ontdekt je baby allemaal nieuwe smaken en texturen en de zintuigen ontwikkelen zich sneller dan ooit! Probeer je baby goede eetgewoonten aan te leren vanf het begin, ook als je baby het er niet altijd mee eens is! Onze voedingskundigen leggen je graag alles uit wat je moet weten om het geven van de eerste hapjes een leuke en mooie ervaring te maken!<br />&nbsp;<br /><strong>Tip: Leg je camera klaar, want het levert vaak de mooiste gezichten op!</strong></p>

lepeltje

Hij kauwt, hij bijt : mijn baby ontdekt een wereld boordevol nieuwe smaken !

Sinds zijn geboorte krijgt de baby uitsluitend melkvoeding. Door de overgang op vaste voeding, leer ik hem niet alleen andere smaken maar ook nieuwe texturen ontdekken. Een totale verandering!

Lees het artikel

baby mama

De "taal" van mijn baby

Mijn baby kan nog niet praten. Het is soms moeilijk om, tussen de glimlach en de tranen, een aanduiding van verzadiging te herkennen. Of juist van honger. Kunnen jullie mij helpen zijn gedrag te leren ontcijferen?

Lees het artikel

baby mama

Kun je overgewicht bij kinderen al op jonge leeftijd voorkomen?

Overgewicht treft ongeveer 20% van de kinderen in België! Welke voorzorgsmaatregelen kan ik nemen om elk risico van overgewicht bij mijn baby te voorkomen?

Lees het artikel

Baby meloen

Ik leer mijn baby om te proeven ... want er zijn zo veel smaken?

Er wordt gezegd dat baby's liever voor zoet dan hartig kiezen, dat de smaak in de buik van de moeder bepaald wordt, dat de smaakontwikkeling zich vormt aan het begin van de overgang op vaste voeding... Ik wil zou graag willen begrijpen hoe mijn baby beetje bij beetje een echte lekkerbek wordt!

Lees het artikel

Baby water

Energie voor je baby !

Ik vraag me af waar babygranen voor dienen. Ik denk dat ze belangrijk zijn voor een goede ontwikkeling van mijn baby. Is het waar dat het eten van te veel babygranen kan bijdragen aan overgewicht?

Lees het artikel

baby eet

Hoe kan je hem goede eetgewoonten aanleren?

We weten dat we elke dag fruit en groenten moeten eten. Maar geldt dat ook voor mijn kleine schat? Ik ben geen pro in de basisprincipes van een evenwichtige voeding en ik heb advies nodig.

Lees het artikel

Baby

Hoe weet ik zeker dat mijn baby de beste voedingsmiddelen krijgt?

Ik ben begonnen met de overgang op vaste voeding voor mijn baby. Maar ik weet niet of ik zelf mijn groenten- en fruithapjes moet maken, of hem potjesvoeding moet geven. Op dit moment wissel ik af, en dat is best handig!

Lees het artikel

Puree

Heeft mijn baby alles om goed te groeien?

De goede ontwikkeling van mijn baby gaat gepaard met zijn behoefte aan een evenwichtige voeding. IJzer, fluoride, vitamine D, vitamine K... Ik ben een beetje verloren. Hoe kan ik er zeker van zij dat ik hem de goede voeding geef?

Lees het artikel

Baby voeren

Help : hij vindt niks lekker en wil niets meer eten !

Het is elke keer weer een drama tijdens de maaltijd. Mijn kind weigert bijna alles wat ik hem geef, en dat zorgt voor stress. Ik maak mij bovendien zorgen over zijn gezondheid. Heb jij misschien een geheim wapen?

Lees het artikel

Gerelateerd
Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me