Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken

The Daddy Corner - Dad stories

Wat zijn Dad Stories?

Dad Stories zijn interviews met vijf vaders die aan de hand van sterke en treffende herinneringen vertellen over hun leven als vader.

De overgang van man naar papa, de begeleiding van de zwangerschap, de eerste woordjes, de eerste stapjes, de eerste uitwisselingen, de opvoeding ... Aan de hand van foto's of video's geven deze herinneringen belangrijke momenten weer die hun leven als ouder hebben getekend.

Hoe vonden ze het om vader te worden? Wat brengt deze nieuwe rol met zich mee? Adrien, Rémi, Sébastien, Nick en Devalé buigen zich vol emotie over hun vaderschap. Ontdek hun verhalen!

Nick Wauters, blogger en vlogger

Nick is papa van een zoontje van twee, Noah. Papa worden was voor hem heel speciaal, vooral het moment waarop je eindelijk je kindje kan vasthouden zal hem altijd bijblijven. Ontdek hoe hij besefte dat werk niet het enige belangrijke in het leven is en welke waarden hij aan zijn zoon wil doorgeven.

Devalé Ntela, Planner

Devalé was sprakeloos toen zijn vriendin vertelde dat ze zwanger was. Ze waren beide nog erg jong, maar hun zoontje Elia is het beste wat hen is overkomen. Dévalé vertelt over de angsten die hij in het begin had over zijn verantwoordelijkheden en over hoe hij uiteindelijk inzag dat zijn angsten ongegrond waren.

Adrien Devyver, Journalist en TV- & Radiomaker

Adrien wilde als kind al papa worden en een gezin stichten. Vandaag is hij vader van een zoontje van 2,5, Gaspard. Ontdek aan de hand van zijn getuigenis waarom dit voor hem een dankbare rol is die even belangrijk is als die van de mama.

Rémi Van Damme, Videograaf

Rémi is de vader van een 2-jarige dochter, Rose. Vader worden was een onbeschrijflijk gevoel voor hem. Hij was er voor gemaakt, hij was er nooit bang voor en twijfelde zelfs niet aan zijn capaciteiten. Ontdek hoe hij een beter mens werd en wat hij belangrijk vindt om aan zijn dochter mee te geven.

Sébastien Delbeke, Webmaster

Sébastien is de kersverse vader van een dochter van 3 maanden, Charlie. Elke dag ontdekt hij meer over zijn nieuwe rol en zijn dochter. Hij leert veel van haar en beseft maar al te goed hoe belangrijk zij voor hem is. Sébastien heeft het over zowel de oppofferingen als over het magische deel van het vaderschap.

Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me