Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Nog geen lid? Registreer hier
Zoeken
Deel dit Onderwerp Pagina
X

10 artikels om je zelfvertrouwen op te krikken

10 artikels om je zelfvertrouwen op te krikken

Ben ik wel klaar om papa te worden? Hoe ga ik werk en baby combineren? Hoe werk ik aan de relatie met mijn partner? Vader worden kan heel wat twijfels veroorzaken en vragen oproepen. Maar wees gerust, dat is volledig normaal. We proberen een antwoord te bieden in onze inspirerende artikels, die recht uit het dagelijkse leven komen.

Klaar om papa te worden? Deze signalen liegen er niet om

Hoe weet je of je klaar bent om papa te worden? Jammer genoeg bestaat er geen ideale antwoord op deze vraag. Ontdek in dit artikel de seinen die aangeven dat je er klaar voor bent.

Beste papa's, hoe verzoen je het werk met het vaderschap ?

Een job verzoenen met je verantwoordelijkheden als papa is tegenwoordig een echte uitdaging voor de meeste vaders. Goed nieuws, er bestaan verschillende oplossingen waarmee je een aanwezige papa kunt worden, en toch in je baan blijft investeren.

Papa worden, wat verandert dat allemaal?

Papa worden is een echte ommezwaai, dat veel veranderingen met zich meebrengt. Ontdek welke voordelen het vaderschap voor jou kan opleveren.

De papa baby band

Na de geboorte van de baby is het niet altijd gemakkelijk voor een papa om een speciale band met zijn baby te ontwikkelen. Onze experten geven je oplossingen om je plaats te vinden als vader, vanaf de zwangerschap tot ze opgroeien.

5 tips om je relatie in stand te houden wanneer je ook mama en papa bent

Ondanks het feit dat ouder worden een prachtig avontuur is, verandert de komst van een baby het leven van een koppel. Ontdek enkele tips om je relatie te beschermen.

De sleutels tot succes voor de werkende papa

Voor de meeste vaders is het een echte uitdaging om hun baan en hun rol van papa te combineren. Vind tips en advies om een ontspannen papa te zijn.

De 5 papa-types

Er bestaan verschillende papa-types. Ben je een organisator of eerder een de avontuurlijke papa? Neem deel aan onze test en kom te weten welk soort papa je bent!

Hoe help je als papa het best tijdens de bevalling?

Als man is het soms moeilijk om je plaats te vinden tijdens de bevalling. Onze psychologen geven je advies en tips om je nuttig te voelen gedurende dit bijzonder moment.

Papa, hoe ga je het best om met een huilende baby?

De meeste papa's voelen zich machteloos wanneer hun baby weent. In dit artikel ontdek je verschillende tips om je kindje te begrijpen en te troosten, terwijl je zelf kalm an rustig blijft.

5 tips om een superpapa te worden

Word je binnenkort papa? Proficiat! We weten dat je je best zal doen om een super daddy te worden. Met de volgende 5 tips en tricks willen we je een duwtje in de rug geven. Zo ben je helemaal klaar voor het grote avontuur dat «vaderschap» heet.

Zoeken

Nog steeds niet gevonden waar
je naar op zoek bent?

Probeer onze nieuwe zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.

Log je hier in

Log je in en beleef het avontuur met Nestlé Baby & me