Ingrediënten
- 150 g bloemkool
- 25 g kwark met 20 tot 40 % VG
- 1 mespuntje currypoeder
- 1/2 koffielepeltje koolzaadolie
Bereidingswijze
-
5 minsVoorbereiding
-
15 minsKooktijd
-
20 minsTotale bereidingstijd
-
Was de bloemkool en snij hem in kleine stukjes.
-
Kook de stukjes bloemkool op een zacht vuurtje en onder deksel ongeveer 15 minuten in kokend water.
-
Giet in een beslagkom de bloemkool, de curry, de kwark en de koolzaadolie. Mix en voeg indien nodig wat kookvocht toe.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.