Zwangerschap
Tussendoortje
Recept
Add this post to favorites

Kruimeltaart met chocolade en abrikoos

6
Normaal
75 mins
Ingrediënten
  • 100 g pure/dark chocolade
  • 80 g bloem
  • 25 g zachte boter
  • 45 g gemalen hazelnoten
  • 30 g hazelnoot kernels
  • 75 g bruine suiker
  • 500 g abrikozen
Utensils

Gewone oven, Magnetron

Bereidingswijze
  • 45 mins
    Voorbereiding
  • 30 mins
    Kooktijd
  • 75 mins
    Totale bereidingstijd
  • Verwarm de oven voor op 200°C. Doe de bloem, suiker en gemalen hazelnoten in een kom.

  • Smelt de chocolade in de magnetron volgens de instructies op de verpakking. Hak de hazelnoten. Voeg de gesmolten chocolade en de boter (in stukjes) in een kom. Meng alle ingrediënten door elkaar tot een kruimig deeg.

  • Was, pit en snijd de abrikozen in stukjes. Schik deze in een ovenschaal. Bedek het fruit met het kruimige deeg.

  • Bak voor ongeveer 30 minuten in de oven tot de bovenlaag knapperig is.

Geniet van de voordelen van

MVP Logo
  • Écrivez à Nestlé Baby - Icône

    NIEUWSBRIEF OP MAAT

    Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje

  • Podcast & vidéos

    Podcasts & Video's

    Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen

  • Logo - coupons-56

    Kortingen en cadeaus

    Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.

  • Logo - menu-planner-56

    TIPS VOEDING

    Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's

Search icon

Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.