- 4 dunne lappen kalfsvlees
- 150 g witte kool
- 3 theelepels MAGGI Kalfsfond
- 2 wortelen
- 2 sjalotten
- 1 eetlepel gehakte koriander
- 1 eetlepel olie
- 300 ml water
- Zout en peper
Koekenpan
-
25 minsVoorbereiding
-
15 minsKooktijd
-
40 minsTotale bereidingstijd
-
Pel en snipper de sjalotten. Snijd de kool. Schil en snijd de wortelen in staafjes.
-
Snijd het kalfsvlees in reepjes.
-
Bak in een koekenpan de sjalotjes 2 minuten in olie. Voeg de kool en wortelen toe en bak nog 5 minuten. Haal de groenten uit de pan.
-
Bak de kalfsreepjes 4 minuten op hoog vuur in dezelfde koekenpan. Voeg de groenten toe. Zout en peper naar smaak.
-
Voeg kalfsfond opgelost in water toe en bak gedurende 3 minuten. Bestrooi het met de gehakte koriander.
Geniet van de voordelen van
NIEUWSBRIEF OP MAAT
Ontvang nieuwsbrieven met informatie afgestemd op de leeftijd van jouw kindje
Podcasts & Video's
Ontdek advies en getuigenissen van ouders en deskundigen
Kortingen en cadeaus
Ontvang heel het jaar door kortingen en cadeaus.
TIPS VOEDING
Ontvang 'Alles over voeding voor je kindje', boordervol tips en voedingsschema's
Nog steeds niet gevonden waar je naar op zoek bent?
Probeer onze zoekmachine. We hebben altijd iets voor jou.